Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸŽ–ļø 543 producten in šŸ¬ 8 webshops

Werkschoenen voor alle toepassingen

Veiligheidsschoenen, werklaarzen en werkklompen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Maar hoe weet u nu welk schoeisel geschikt is voor u? Om u hierbij te helpen is al het werkschoeisel gesorteerd op toepassing. Of u werkt in de agrarische sector, bouw,Ā horeca, laboratorium, metaalindustrie, transport ofĀ zorg.

Van zorgklompen tot horeca werkschoenen

Wanneer u werkzaam bent in een verzorgingstehuis of ziekenhuis stelt u hele andere eisen aan uw schoenen dan wanneer u op zoek bent naar horecaĀ werkschoenenĀ of agrarische werklaarzen. In het geval van verpleegsters klompen is het instapgemak een belangrijk beoordelingscriteria, maar wanneer u werkt als boer wilt u misschien juist liever een hogeĀ werklaarsĀ zodat u zonder zorgen in de modder, mest of in het water kunt staan. En werkt u in de horeca dan is een netteĀ werkschoenĀ misschien wel vereist, maar is een antislipzool ook van levensbelang.

De verschillende veiligheidscategorieƫn

Bij het kopen van veiligheidsschoeisel is het belangrijk dat u goed let op de veiligheidsklasse van de schoen. Een SBĀ veiligheidsschoenĀ is een werkschoen met stalen neus, wilt u meer veiligheid? Dan heeft u nog de keuze uit een S1, S1P,Ā S3Ā veiligheidsklasse. Waarbij een S3 schoen aan alle belangrijkste veiligheidseisen voldoet. Naast deze klassen kunt u ook nog kiezen voor een S4 of S5Ā werklaars. Een S4 laars is vergelijkbaar met de S1 werkschoen en is net als dit model antistatisch, schokabsorberend, uitgevoerd met een gesloten hiel en bestand tegen koolstoffen, maar heeft als bijkomend voordeel dat de laars gemaakt is van kunststoffen en dus waterdicht is. Een S5 werklaars is daarnaast ook nog uitgevoerd met een antiperforatiezool.

šŸ„¾ Werkschoenen-experts.nl
Logo