Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸŽ–ļø 543 producten in šŸ¬ 8 webshops

Werkschoenen voor in de agrarische sector

Agrarische werkschoenen, werklaarzen en werkklompen

Bent u boer, fruitteler of bioloog en bent u op zoek naar comfortabel schoeisel dat wel tegen een stootje kan en bestand is tegen water? Dan zijnĀ werkschoenenĀ die geschikt zijn voor de agrarische sector een absolute must have. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod werkschoenen,Ā werklaarzenĀ en werkklompen die ideaal zijn voor de agrariĆ«r.

Veilige werkschoenen

Vindt u het fijn om een gesloten schoen te dragen die u met behulp van veters goed strak aan kunt trekken? Dan zijn werkschoenen voor u de beste keuze.Ā VeiligheidsschoenenĀ zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u onder andere kiezen voor hoge of lage werkschoenen, een model voor mannen of vrouwen en kunt u kiezen uit diverse veiligheidsklassen en merken. Gaat uĀ werkschoenen kopenĀ dan is het zeer belangrijk om op de verschillende bijzonderheden van de schoen te letten. Belangrijke eigenschappen zijn: antistatisch, schokabsorberend, waterdicht, antislipzool, olie- en benzinebestendig en hittebestendig. Aan de hand van de veiligheidsklasse en de eigenschappen vindt u eenvoudig de schoen die (bij) u past.

Zo weglopen in een werkklomp

Gaat u liever voor gebruiksgemak en wilt u snel uw schoeisel aan en uit kunnen trekken? Kies dan voor werkklompen. Het voordeel van klompen is dat u uw handen niet hoeft te gebruiken om ze aan te trekken en ook wanneer u klaar bent met uw werkzaamheden en aan de keukentafel wilt aanschuiven voor het middageten hoeft u uw handen niet te gebruiken om uw schoeisel uit te trekken, maar stapt u zo uit uw werkklompen. Wel zo gemakkelijk. In ons assortiment vindt u onder andere werkklompen met een open of gesloten hak.

Comfortabel in de modder met een werklaars aan

Als boer of bioloog zult u regelmatig moet uw voeten in het water, de modder of in de mest moeten staan wanneer u aan het werk bent. Het is dan wel zo fijn wanneer u daarbij droge, schone voeten kunt houden. Met behulp van werklaarzen,Ā lieslaarzenĀ of eenĀ waadpakĀ is dit mogelijk. Op werkschoenen-experts vindt u onder andere werklaarzen van topmerken alsĀ Grisport, Bekina en Dunlop waarbij u de keuze heeft uit verschillende veiligheidsklassen en soorten laarzen. U kunt kiezen voor leren laarzen of kunststof laarzen waarbij u de keuze heeft uit aangenaam warme gevoerde laarzen of ongevoerde modellen.

šŸ„¾ Werkschoenen-experts.nl
Logo