Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Werkklompen

Werkklompen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Van oer-Hollandse houten klompen tot Zweedse klompen of tuinklompen. Comfortabel, licht, extreem veilig of een combinatie van deze eigenschappen: welke eisen u ook aan uw werkklomp stelt, bij werkschoenen-experts is het eenvoudig om het juiste model te vinden.

Koop werkklompen op Bol.com

Van verpleegstersklompen tot tuinklompen

Bent u op zoek naar verpleegsters klompen? Dan kan het zo zijn dat uw werkgever eisen stelt aan de klomp. Bijvoorbeeld dat deze moet zijn voorzien van een slipbestendige zool of een stalen neus. Aan de hand van de veiligheidsklasse en specifieke eigenschappen kunt u de klompen filteren zodat u een werkklomp kopen kan die voldoet aan de vastgestelde eisen.

Gekleurde zorgklompen

Werkt u in de zorgsector dan heeft u de keuze uit een scala aan zorgklompen. U kunt kiezen voor een witte werkklomp, maar als u liever een fleurige werkklomp wilt is dit ook mogelijk. Het merk Sanita heeft onder andere zorgklompen in vrolijke kleuren of met een gestippeld patroon. Ook de gekleurde werkklompen van Jolly zijn leverbaar in diverse kleuren.

Vrolijke tuinklompen

Naast klompen voor de agrarische sector of werkklompen voor in de zorg, zijn er ook klompen die u gewoon in en rondom het huis kan dragen. De welbekende tuinklompen zijn ideaal om te dragen wanneer u uw groentetuin gaat bijwerken, het gras gaat maaien of de planten water gaat geven. U stapt zo in uw klomp en kunt direct de tuin inlopen om aan het werk te gaan. Naast de Zweedse klompen van Strövels die bij uitstek geschikt zijn voor de agrarische sector of als tuinklomp hebben wij ook vrolijke gekleurde Chuva en Gevavi tuinklompen in ons assortiment.

🥾 Werkschoenen-experts.nl
Logo