Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Alle werkklompen

Klompen zijn er in vele soorten en maten, van stevige houten klomp tot comfortabele klomp van kunststof. Dankzij dit gevarieerde aanbod worden ze dan ook in vele sectoren van de arbeidsmarkt gebruikt. De bekendste is natuurlijk de agrarische sector, maar ook in deΒ zorg, laboratoria en zelfs deΒ horecaΒ worden werkklompen gebruikt. In deze webshop vindt u dan ook een uitgebreid assortiment klompen voor iedere toepassing. Met behulp van de filters aan de zijkant van de pagina vindt u eenvoudig de werkklomp voor uw beroepsgroep.

Gevarieerd aanbod werkklompen voor alle sectoren

Werkklomp: gemak, veiligheid en hygiΓ«ne op de werkvloer

Een groot voordeel van werkklompen is dat u ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken zonder uw handen te gebruiken. Dat biedt extra veiligheid en hygiΓ«ne als u werkzaam bent in de zorg of een laboratorium, maar ook extra gemak en hygiΓ«ne als u boer of tuinder bent. Voor specifieke wensen, zoals waterbestendigheid, een antislipzool of een olie- en benzinebestendige zool, kunt u eenvoudig een geschikt exemplaar vinden met behulp van de filters.

Van Hollandse klomp tot vrolijk gekleurde tuinklomp

Bent u op zoek naar een werkklomp met een origineel en vrolijk uiterlijk? Neem dan eens een kijkje bij de klompen van Chuva, Jolly of Sanita. Deze merken bieden gekleurde, gestipte en gebloemde klompen met een fleurige uitstraling. Heeft u een beveiligde klomp nodig, die is uitgerust met een stalen neus en een schokbestendige hak? Dan biedt Sanita zeker een geschikt exemplaar. Ook voor de bekende Hollandse klomp kunt u natuurlijk in deze webshop terecht.

πŸ₯Ύ Werkschoenen-experts.nl
Logo