Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Tuinklompen

Voor mensen die graag in de tuin werken, op het land aan de slag gaan of op de camping veelvuldig heen- en weer moeten lopen, biedt werkschoenen-experts diverse tuinklompen aan. De tuinklomp onderscheidt zich van andere werkklompen voornamelijk op het gebied van antislip eigenschappen en vormgeving. Daarnaast zijn een gemakkelijk instap en bescherming van de voet erg belangrijk.

Dit zijn de populairste tuinklompen

Een tuinklomp met open of gesloten hak

Tuinklompen zijn er in vele soorten en maten. Kiest u voor gemak? Neem dan een werkklomp met een open instap. Deze is eenvoudig aan- en uit te trekken. Wilt u liever betere bescherming voor de voet, kies dan voor een gesloten hak.

Leer, hout of kunststof

De tuinklompen in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen. U heeft de keuze uit de leer, hout en kunststof. Elk van deze materialen heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, maar alle dienen hetzelfde doel: gemak en bescherming bij het werken in de tuin. Of u nu een luxe Zweedse klomp wilt of een kunststof tuinklomp met een antibacteriële werking, in onze webshop bent u aan het juiste adres.

🥾 Werkschoenen-experts.nl
Logo