Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Zorgklompen

Voor werkschoenen in de zorg gelden vanzelfsprekend andere regels dan voor schoenen voor de transportsector of de bouw. Verreweg het belangrijkste zijn een goede grip, een goede waterbestendigheid dan wel waterdichtheid en een comfortabele pasvorm. De werkklompen die wij aanbieden voldoen ruimschoots aan deze eigenschappen.

Werkklompen voor de zorg

Een goede antislipzool

De klompen van Sanita bijvoorbeeld beschikken over een uitstekende antislipzool, waarmee verpleegkundigen te allen tijde een goede grip hebben. Ongeacht het soort ondergrond en de vloeistoffen die zich eventueel op de vloer bevinden.

Met een open of gesloten hak

De zorgklompen in ons assortiment zijn verkrijgbaar met een open of gesloten hak. De eerste is gemakkelijk aan te trekken en met name zeer praktisch wanneer u niet de handen wilt of kunt gebruiken om de werkschoen vast te maken. De zorgklomp met gesloten hak is een uitstekende optie wanneer een stabiele pasvorm van belang is.

Comfortabel

Een niet te onderschatten eigenschap voor zorgklompen is het draagcomfort. Aangezien medisch en verplegend personeel langdurig op de werkschoenen moet staan is het belangrijk dat de klomp goed op de voet aansluit en niet gaat irriteren. Mede daarom zijn een groot aantal zorgklompen voorzien van een verstevigde hak ter ondersteuning van de hiel en zij ze gemaakt van een anti-allergeen kunststof.

🥾 Werkschoenen-experts.nl
Logo