Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Alle werklaarzen

Bent u werkzaam in de visserij of de agrarische sector? Of heeft u een baan op een raffinaderij? Met de juiste werklaarzen aan uw voeten kunt u altijd veilig aan het werk. Met stevige laarzen heeft u een optimale grip op een glibberige ondergrond, blijven uw voeten helemaal droog en lopen uw tenen geen gevaar als u werkt met zware voorwerpen. Of u nu op zoek bent naar werklaarzen of veiligheidslaarzen, dames en heren vinden een geschikt exemplaar bij deΒ werkschoenen-expert.

Werklaarzen kopen op Bol.com

Keuze uit ongevoerde en gevoerde werklaarzen

Als u regelmatig aan het werk bent in koele ruimtes of met laarzen koud water in moet, zijn werklaarzen met voering een goede keuze. Als de werklaarzen gevoerd zijn, blijven uw voeten heerlijk warm. In deze webshop vindt u gevoerde werklaarzen van leer en kunststof, die uw voeten nog warm houden bij temperaturen tot maar liefst min 40 graden Celsius. Wij bieden zelfs stoere en stijlvolle leren werklaarzen met een wollen voering.

Werklaarzen van de hoogste veiligheidsklasses

De veiligheidslaarzen in deze webshop zijn ingedeeld in verschillende veiligheidsklassen. De klasse geeft aan aan welke eisen de laars voldoet, zodat u precies kunt zien of deze geschikt is voor de sector waarin u werkt. Voor werklaarzen worden de categorieΓ«n S3, S4 en S5 onderscheiden. Een veiligheidslaars van categorie S4 of S5 is geheel waterdicht. Wilt u ook graag een perforatiebestendige zool? Kies dan voor een S5 werklaars. Ook voor onbeveiligde laarzen kunt u in deze webshop terecht.

πŸ₯Ύ Werkschoenen-experts.nl
Logo