Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Kunststof werklaarzen

Bent u boer of tuinder? Dan kunt u veilig in de schuur of kas en op het land aan het werk met veiligheidslaarzen van kunststof. Het grote voordeel van kunststof werklaarzen is dat ze waterdicht zijn. Als het veel geregend heeft en er water op het land staat, is het natuurlijk vervelend als uw voeten nat worden. Met een werklaars van kunststof is dat probleem verleden tijd. Daarnaast zijn kunststof werklaarzen gemakkelijk schoon te maken, ideaal als u werkt in de agrarische sector.

Populaire kunststof werklaarzen op Bol.com

Bepaal de juiste veiligheidsklasse van uw werklaarzen

Werkschoenen en werklaarzen zijn ingedeeld in diverse veiligheidsklasses, zodat u eenvoudig kunt zien aan welke eisen de schoen of laars voldoet. Op die manier kunt u gemakkelijk een werklaars vinden die geschikt is voor de sector waarin u werkzaam bent. De kunststof werklaarzen zijn verkrijgbaar in de categorieën S4 en S5. De laarzen uit beide categorieën zijn bijvoorbeeld uitgerust met een veiligheidsneus en zijn allebei waterdicht. De S5 werklaarzen zijn daarnaast ook voorzien van een antiperforatiezool, die zorgt dat scherpe voorwerpen de zool niet kunnen binnendringen.

De juiste kunststof werklaars voor iedere sector

Iedere sector heeft weer andere eisen en wensen als het gaat om veiligheidslaarzen. Als u werkzaam bent op een raffinaderij, is het bijvoorbeeld handig om een werklaars met olie- en benzine-bestendige zool te kiezen. Werkt u met elektriciteit? Dan is een antistatische zool onmisbaar. Met behulp van de filters aan de zijkant van de pagina kunt u eenvoudig het gewenste exemplaar vinden. Zo vindt iedereen de kunststof werklaars

🥾 Werkschoenen-experts.nl
Logo