Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Leren werklaarzen

Als u veel in de buitenlucht werkzaam bent, zijn leren werklaarzen een uitstekende manier om uw voeten te beschermen en warm te houden. Dat is bijvoorbeeld ideaal als u werkzaam bent in de bouw of de metaalsector. Werklaarzen van leer zijn niet alleen goed en veilig schoeisel voor op de werkvloer, maar zien er bovendien stoer en stijlvol uit. In deze webshop vindt u een gevarieerd aanbod leren werklaarzen in diverse kleuren en van verschillende merken.

Bekijk leren werklaarzen op Bol.com

Werklaarzen van leer met een hoge veiligheidsklasse

Veiligheidslaarzen zijn ingedeeld in diverse veiligheidsklasses, die aanduiden aan welke eisen de laars voldoet. De leren laarzen op deze pagina zijn S3 werklaarzen. Dat houdt in dat ze niet alleen zijn uitgerust met een antislipzool, een schokbestendige hak en een veiligheidsneus, maar ook met een antiperforatiezool. Ook de onderkant van de laars biedt dus een optimale bescherming voor uw voeten. Om te zorgen dat de leren werklaarzen ook waterbestendig zijn, zijn ze uitgerust met een waterdichte voering.

Gevoerde werklaarzen van leer

Bent u regelmatig aan het werk in een gekoelde ruimte? Of wilt u ook in het winter warme voeten hebben als u buiten aan het werk bent? Dan kunt u het best kiezen voor gevoerde werklaarzen. Tussen de leren werklaarzen vindt u daarom diverse laarzen, die zijn uitgerust met een zachte, warme voering van wol. Deze biedt niet alleen voldoende warmte, maar ook extra draagcomfort.

🥾 Werkschoenen-experts.nl
Logo