Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Werkschoenen

Bij de werkschoenen-expert vindt u het grootste aanbod werkschoenen online. In welke sector u ook werkzaam bent. U vindt hier bijvoorbeeld speciale dames-werkschoenen, die naast veilig ook nog eens stijlvol zijn. Bent u op zoek naar hippe werkschoenen? Neemt u dan eens een kijkje bij de sneaker-werkschoenen.

Werkschoenen kopen

Voor alle sectoren

Of u nu werkzaam bent in de bouw, in de agrarische sector of in de zorg: op werkschoenen-experts zult u altijd slagen. De schoenen in ons assortiment zijn allemaal voorzien van een sectorlabel, waardoor het eenvoudig is om de juiste schoen voor uw werkveld te vinden. Sommige werkschoenen zijn bijna in elke sector te gebruiken, andere zijn juist gemaakt voor een heel specifieke toepassing.

Veiligheidsschoenen van alle veiligheidsklasses

De meest eenvoudige vorm van werkschoenen zijn schoenen met stalen neus. Dit is de eerste en belangrijkste eigenschap, die wordt gesteld aan een werkschoen. De veiligheidsschoen biedt op die manier tegen vallende voorwerpen. De schoenen met een stalen neus en een schokdempende hak zijn ingedeeld in veiligheidsklasse SB (Safety Base). Daarnaast worden de categorieën S1, S2 en S3 onderscheiden. Hoe hoger de klasse, hoe meer eisen er aan de schoen worden gesteld.

🥾 Werkschoenen-experts.nl
Logo