Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Alle werkschoenen

Bij vele beroepen en in vele sectoren ligt het gevaar dagelijks op de loer. Welk gevaar zult u zich misschien afvragen. Het gevaar bijvoorbeeld van zware, vallende objecten, van scherpe voorwerpen of van hete dan wel gladde oppervlakten. Om al deze gevaren te trotseren is het een verstandig idee omย werkschoenenย te dragen.

Vergelijk hieronder de beste werkschoenen

Werkschoenen met stalen neus

Aan de werkschoen zijn namelijk diverse eigenschappen toegevoegd die uw voeten en enkels beschermen. Een werkschoen met stalen neus bijvoorbeeld heeft een versteviging aan de voorzijde dat dient ter bescherming van de tenen wanneer er een zwaar object op de voorvoet valt. Ook bij het stoten van de voet zult u blij zijn dat u een robuuste werkschoen draagt.

Verschillende veiligheidsklasses

Werkschoenen worden ingedeeld aan de hand van veiligheidsklasses. Deze lopen voor veiligheidsschoenen van S1 tot en met S3 en worden eventueel aangevuld met andere codes, zoals HRO (hittebestendig) of SRA (verhoogde slipweerstand op keramische tegels). Een S3 werkschoen voldoet aan de volgende eisen:

  • (S1) Verstevigde neus: de voorzijde van de schoen is verstevigd en biedt bescherming tegen zware objecten die op of tegen de voet kunnen komen.
  • (S1) Energieabsorberende hak: de hak biedt bescherming tegen (heftige) trillingen.
  • (S1) Gesloten hiel: het hielgedeelte is volledig afgesloten en licht versterkt.
  • (S1) Antistatisch: dat een schoen antistatisch is betekent twee dingen: enerzijds dat elektrostatische oplading wordt voorkomen en anderzijds dat het beschermt tegen elektrische schokken.
  • (S2) Waterafstotend:de schoen moet dermate goed beschermen tegen water dat het gewicht maximaal 0,2 gram per uur toeneemt bij normaal gebruik.
  • (S3) Antiperforatie- en antislipzool: een antiperforatiezool voorkomt dat scherpe voorwerpen door de schoen heen kunnen komen. Het antislipprofiel zorgt voor een goede grip op diverse gladde oppervlakten

Werkschoenen in alle soorten en maten

Bij de werkschoenen-experts vindt u schoenen in allerlei soorten en maten. Wanneer u dacht dat een werkschoen enkel en alleen een lompe, zwarte schoen kan zijn, dan heeft u het mis. Zo zijn er ook sportieve werkschoenen in de vorm van werksneakers, dames werkschoenen of geheel witte werkschoenen. Zoals u wel kunt zien is het aanbod gigantisch en de keuze reuze, maar weet wel dat elke werkschoen ontworpen is om uw voeten optimaal te beschermen tegen de gevaren van de werkvloer.

๐Ÿฅพ Werkschoenen-experts.nl
Logo